Početna / Intervju / Vraćam se u politiku, znam kako ću zemlju izvući iz krize

Vraćam se u politiku, znam kako ću zemlju izvući iz krize

Vidosevic s obitelji“U zrelim sam godinama, imam bogato životno i radno iskustvo, znanje, potpunu materijalnu neovisnost i ovo je trenutak kad u Hrvatskoj mogu nešto učiniti. Moralna mi je obaveza vratiti se u politiku, jer znam kako zemlju izvući iz ekonomske krize. To mi je izazov. Ne želim za petnaest godina mudrovati o ovom vremenu, a ne iskoristiti priliku i sudjelovati u rješavanju problema.”, rekao je predsjednički kandidat Nadan Vidošević za Gloriju.

“Budem li izabran za predsjednika, stvorit ću Hrvatsku u kojoj će vladati kult rada, društvo u kojem svi imamo jednake mogućnosti, a najslabiji moraju biti zaštićeni. Vrlo je važno da se prestane govoriti da se radnicima daje plaća: radnik zarađuje svoju plaću i treba ga pošteno platiti. Diplomacija mora donijeti hrvatski proizvod na sva tržišta diljem svijeta. Uostalom, tamo gdje sam s Hrvatskom gospodarskom komorom otvarao tržišta, stvorili su se uvjeti da u Hrvatskoj od tih poslova svoje radno mjesto dobije više od 100.000 ljudi”, rekao je Vidošević.

“Obavještajni sustav treba pomoći i u razvoju nacionalne ekonomije. A vojska mora biti glavni motor ekonomskog razvoja u miru, kao i znanstvenog i istraživačkog rada. Povezat ću Vladu, Hrvatsku narodnu banku, sabor i sudbenu vlast s Uredom predsjednika. Hrvatska je 1950. imala veći društveni brutoproizvod nego Japan. Učinit ću sve da Hrvatska bude zemlja etike i estetike, zemlja u kojoj će korupcija biti najveća društvena sramota, a priroda očuvana onako kako su je nama ostavili naši roditelji.”

Izvor: nadanvidosevic.com

Ostavite komentar

comments