Početna / Izdvojeno / Biračka mjesta u Gradu Zagrebu

Biračka mjesta u Gradu Zagrebu

Priopćenje Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba u vezi s biračkim mjestima u Gradu Zagrebu prenosimo u cjelosti.

REPUBLIKA HRVATSKA

GRAD ZAGREB

GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO

GRADA ZAGREBA

Zagreb, 30. studenoga 2009.

PRIOPĆENJE

o biračkim mjestima

1. Gradsko izborno povjerenstvo Grada Zagreba donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Zagreba na kojima će se provoditi glasovanje za izbor predsjednika Republike Hrvatske, s naznakom koji će birači glasovati na pojedinom biračkom mjestu.

2. Rješenje je objavljeno na internetskoj stranici Gradskog izbornog povjerenstva Grada http://www.zgizbori.hr., a bit će objavljeno i putem oglasa biračkih mjesta u sjedištima mjesnih odbora i na mjestima većeg okupljanja građana, najkasnije pet dana prije izbora, tj. 21. prosinca 2009.

3. Broj biračkih mjesta nije se mijenjao u odnosu na zadnje izbore koji su održani u mjesecu svibnju ove godine. Međutim, neka biračka mjesta nisu više u istim prostorima već su preseljena na druge lokacije zbog otkaza vlasnika, odnosno korisnika tih prostora ili zbog toga što su u međuvremenu uređeni prostori mjesnih odbora kojima će se lokacije biračkih mjesta trajno riješiti.

Tabelarni prikaz promjena lokacija biračkih mjesta

4. Molimo birače da obrate pozornost na promjene lokacija biračkih mjesta.

Predsjednik

Đuro Sessa, v.r.

Izvor: Gradsko izborno povjerenstvo Grada Zagreba

Ostavite komentar

comments