Početna / Komentari / Ostalo / Ma je li to Thompson napokon dodijao Hrvatima?

Ma je li to Thompson napokon dodijao Hrvatima?

Koliko god sramežljivo i suptilno bilo, pragmatično ograđivanje Kolinde Grabar Kitarović, a potom i Marina Čilića, od lika i djela Marka Perkovića Thompsona, važan je korak prema marginalizaciji ikoničkog statusa ovog lošeg metalca na hrvatskoj desnici.

Thompson i Čilić

Još samo da taj servis primi i lijevi društveni pol, koji ga i dalje doživljava dežurnom babarogom, iako njegovo mahanje hrvatstvom danas ima smisla otprilike koliko i vitlanje Leta 3 penisima.

Oba su pala, i to u istom tjednu. Prvo je predsjednička kandidatkinja HDZ-a u svom ultrapomirljivom premijernom nastupu kod Stankovića, na klišeizirano svjetonazorsko pitanje ‘Thompson ili Hladno pivo?’ reterirala možda i unaprijed smišljenim odgovorom ‘Zašto ne oboje?’ dodavši da ipak preferira Celine Dion. Nekoliko dana poslije, novinarka srpskog tabloida Kurira presrela je Marina Čilića na aerodromu u Pekingu i iscijedila iz njega polupriznanje da nije mogao spriječiti Thompsonov nastup na svojoj fešti u Međugorju. Shvativši da je na tom događaju zagrljen pjevao s Markom Perkovićem, poslao je još jedno priopćenje u kojemu pojašnjava da mu je žao što je fokus medija otišao na taj detalj priče, ali originalna vijest je već opožarila medijski prostor i ostavila spaljenu zemlju.

Izvor: tportal.hr

 

 

 

Ostavite komentar

comments