Početna / O kampanji / Bandiću križ, a Josipoviću petokraka u Osijeku

Bandiću križ, a Josipoviću petokraka u Osijeku

U Osijeku se u nedjelju ujutro pojavio plakat koji “argumentiranim” tvrdnjama objašnjava zašto glasati za Milana Bandića.

Bandicevi plakati 030110

Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić jučer je u tom gradu održao predizborni skup, a plakat se pojavio na vratima kafića desetak metara udaljenom od sjedišta HDSSB-a koji je javno podržao Bandićevu kandidaturu. Iznad njegova imena autor plakata je stavio križ, a iznad Josipovićeva petokraku zvijezdu.

Ispod imena Milana Bandića na plakatu piše: “vjernik – katolik, domoljub, dokazani radnik neovisan kandidat koji će služiti hrvatskom čovjeku, ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba, izgradio Spomen dom Ovčaru, izgradio velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju, od Zagreba napravio europsku metropolu i vlasnik stana na kredit i vikendice”.

Autor plakata ispod Josipovićeva je imena stavio suprotstavljene teze: “agnostik (nevjernik), zahvaljujući glazbenom haraču koji je sam uveo postao je najveći tajkun među političarima, “kreditiran” (maznuo lovu) od posmrtne pripomoći, zagovaratelj dvostrukog prava glasa za Srbe (iz obiteljskih razloga), tvorac optužnica i deklaracije kojom je hrvatske generale izručio Haagu, uz njegovu pomoć Međunarodni sud u Haagu optužio Hrvatsku za udruženi zločinački pothvat, lutka ‘na koncu’ Zorana Milanovića i crvene elite koja želi balkansko udruživanje, te vlasnik pet stanova, kuće za odmor i ušteđevine od više milijuna eura”.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments