Početna / O kampanji / Boris Mikšić podržao Milana Bandića

Boris Mikšić podržao Milana Bandića

Mikšić4Predsjednički kandidat Boris Mikšić pozvao je svoje glasače da svoj glas u drugom krugu izbora za predsjednika Hrvatske daju Milanu Bandiću.

Mikšić se u priopćenju odmah obrušio na aktualnog predsjednika Stjepana Mesića naglašavajući kako se on ne slaže s Mesićevom politikom: “Boris Mikšić ne slaže se s načinom na koji je predsjednik Mesić vodio državu u zadnjih 10 godina tijekom kojih je Mesić sustavnom politikom zatirao hrvatski ponos koji mu očito nije u interesu. Nažalost, Mesić nam je napisao jedan dio hrvatske povijesti”, stoji u priopćenju odaslanom medijima.

Mikšić dalje navodi kako se njegov program poklapa s tvrdnjama Milana Bandića u njegovim javnim nastupima “gdje govori o tome kako ima pozitivan stav o suverenoj Hrvatskoj proizašloj iz Domovinskog rata, daje punu podršku generalima i braniteljima, protiv je Mesićeve politike i želi očuvati kršćanske vrijednosti naše zemlje”.

Pozvao je i svoje birače od prije pet godina, a “kojih je tada bilo 400 000, da daju povjerenje Milanu Bandiću. “Birajući između Milana Bandića i Ive Josipovića koji zagovara “crvenu” Hrvatsku čvrsto stojim iza svoje odluke i molim svoje birače da daju glas Milanu Bandiću”, stoji u priopćenju.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments