Početna / O kampanji / HNS-ovci o Bandiću: Tako se radilo u Francovoj Španjolskoj

HNS-ovci o Bandiću: Tako se radilo u Francovoj Španjolskoj

Bandić_Josipović2Milorad Batinić, predsjednik županijskog HNS-a, pozvao je sve članove i simpatizere stranke da glasuju za Ivu Josipovića. – Pružit ćemo mu načelnu i tehničku podršku – izjavio je Batinić.

– Milan Bandić nosi milodare po crkvama, populistički kupuje glasove i homogenizira desnicu. Žalosti pozicioniranje Crkve spram jednog kandidata – izjavio je Zlatko Koračević, saborski zastupnik HNS-a, na presici koju su zajedno u Varaždinu održali županijsko vodstvo SDP-a i HNS-a.

– Izjava da će dići i vojsku i branitelje govori o Bandićevu ekstremizmu i mogućem pučizmu. Jadna država ako predsjednika podržavaju generali i Crkva. Tako se radilo u Južnoj Americi i Francovoj Španjolskoj – dodao je Koračević.

Milorad Batinić, predsjednik županijskog HNS-a, pozvao je sve članove i simpatizere stranke da glasuju za Ivu Josipovića.

– Pružit ćemo mu načelnu i tehničku podršku – izjavio je Batinić. Haenesovcima je na potpori zahvalio Mario Habek, SDP-ov saborski zastupnik iz Ivanca, rekavši da će se Ivo Josipović na kulturan i pravedan način uhvatiti ukoštac s kriminalom koji “pojede” 10 posto državnog proračuna.

Izvor: Večernji.hr

Ostavite komentar

comments