Početna / O kampanji / Josipović s kolegama glazbenicima snima spot

Josipović s kolegama glazbenicima snima spot

TBF bendU 11 sati počelo je snimanje za predsjedničkog kandidata SDP-a Ive Josipovića ispred i u Hrvatskome državnom arhivu u Zagrebu. Sudjelovat će oko četrdesetak glazbenika: Damir Urban, TBF, Shorty, Marijan Ban, Vinko Coce, Kemal Monteno, Martina Tomčić, Tonko Ninić, Tamara Obrovac, Josipa Lisac, Matija Dedić, Alen Vitasović, Bare i mnogi drugi.

Promotivni glazbeni spot bit će pjesma grupe Majke “Put ka sreći” koju je aranžirao Nikša Bratoš, a režirat će ga Darko Drinovac.

Tamara Obrovac je rekla da joj je Josipović dragi kolega te da će ovo učiniti samo zbog njega i da nikada prije nije sudjelovala u kampanjama te da je ovo presedan u njezinu životu.

– Esdepeovac sam otprije, nastupao sam i za Ranka Ostojića, a Josipović je najbolji kandidat od ponuđenih – kazao je Kemal Monteno.

– Kad je Josipović mogao raditi s nama pjevačima i nas organizirati, onda će mu biti lako organizirati državu. Svi ostali kandidati imaju agresivan, primitivan i vulgaran pristup, a hoće li prepoznati u Josipoviću obrazovana pravnika i plemenitog čovjeka, ovisi o ljudima. Dosta nam je onih koji viču i vrijeđaju nas – rekao je Marijan Ban.

TBF je odluku o sudjelovanju donio jednoglasno jer svi misle glasovati za Josipovića, pametnog pravnika i glazbenika. Kažu da će pravna država profunkcionirati ako on postane predsjednik.

Josipović je rekao da očekuje da će na publiku, odnosno birače, prijeći povjerenje koje ovi glazbenici osjećaju prema njemu.

– Pjesma je zgodna i sadržajem povezana s onim što želimo. Barem još jedan ovoliki bend smo mogli okupiti koliko je kolega htjelo nastupiti.

Očekivao je ovakvu reakciju kolega jer je sa svima radio te svima zahvaljuje, a misli da ovakav spot i angažman glazbenika može pomoći jer ovakav doprinos glazbenika govori o povjerenju u osobu za koju nastupaju.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments