Početna / O kandidatima / Bandić: Nakon dva mandata Bog će me uzeti k sebi

Bandić: Nakon dva mandata Bog će me uzeti k sebi

Bandić11Ja sam kao ‘ferari’ i već sam prešao 800 tisuća kilometara, poručio je predsjednički kandidat

– Meni državna vila i doživotno uživanje privilegija kao bivšem hrvatskom predsjedniku neće trebati. Nakon odrađena dva predsjednička mandata meni neće trebati ništa, jer će me Bog odmah uzeti k sebi – kazao je u srijedu u Puli nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić.

Dodao je kako svako za svog života trči svoju utrku, koja mu je unaprijed određena, a njegova je maratonska utrka od milijun kilometara.

– Ja sam kao „ferari“ i već sam prešao 800 tisuća kilometara, a za dva predsjednička mandata preći ću ih još 200 tisuća i sa 60 godina preći svoju životnu utrku – pojasnio je Milan Bandić.

Rekao je i da će, nakon svega biti sretan ako bude živ i zdrav, te da mu nikakvi uredi neće trebati. Bandić je u svom stilu komentirao o odluku državnog izbornog povjerenstva koje je zabranilo prikupljanje donacija sms porukama.

– Prestat ćemo s time jer smo legalisti, no državno izborno povjerenstvo i GONG su s kašnjenjem od šest mjeseci došli k pameti. Kad je prije šest mjeseci to činio moj protivnik na zagrebačkim izborima Josip Kregar onda se nitko nije bunio. Stoga će moj izborni stožer oštro prosvjedovati kod državnog izbornog povjerenstva – ustvrdio je Bandić.

Prema njegovim riječima sms porukama on je želio korenspondirati sa s građanima, „jer su mi tisuće na taj način željeli pomoći“. – Uostalom moji su glavni donatori mali, obični ljudi poput mene, a ne velike tvrtke – kazao je nezavisni predsjednički kandidat. Govoreći o Istri on je rekao da je Istra u Hrvatskoj trostruki svjetionik. – Ona je ogledni primjer hrvatskog turizma, uzor regionalnog razvoja i najvažnije svojom otvorenošću i zajedništvom most prema europskim regijama i most Hrvatske prema Europi. – objasnio je svoje viđenje Istre Bandić. On je inače u srijedu ujutro najprije obišao najmanji grad na svijetu Hum, zatim se u Labinu susreo s tamošnjim gradonačelnikom i građanima. U Puli ga je primio dogradonačelnik Fabrizio Radin, a na tržnici je građanima podijelio nekoliko lopti i jabuka. Posjetio je i Rovinj, Poreč, Novigrad, Umag i Pazin. Plan posjeta ipak je bio pomalo preambiciozan, pa je Milan Bandić gotovo svugdje kasnio.

Izvor: Jutarnji list

Ostavite komentar

comments