Početna / O kandidatima / Josipović u tri ujutro čekao kćer na Plesu

Josipović u tri ujutro čekao kćer na Plesu

Josipović13Dan Ive Josipovića počeo je vrlo rano, i to već u tri ujutro kada se sam odvezao na aerodrom kako bi dočekao svoju kćer koja se vratila sa skijanja i dovezao je kući.

Inače, cijeli dan mu je prošao dosta ležerno, a bez nekih velikih obveza bio je sve dok sa suprugom nije otišao glasati. Nakon toga je s najbližim suradnicima popio kavu u kavani Kavkaz, gdje su bili Mirando Mrsić, njegova glasnogovornica Danica Juričić, Marko Rakar, te ostali koji su od rujna bili u njegovom najužem timu.

Obiteljske obaveze

Onda su uslijedila obiteljska druženja, pa je tako prvo otišao kod svojih roditelja, a nakon toga je sa suprugom posjetio i svoju punicu. Unatoč tomu Što je vladala izborna šutnja, Josipović je ipak imao posla u stožeru u koji se uputio nakon što je obavio obiteljske obaveze. Tamo se opet našao sa svojim suradnicima i usklađivao raspored za ostatak dana.

Osim sa suradnicima, Josipović se družio i s medijima koji su ga pratili u stopu cijeli dan, a kamere se nisu gasile sve dok kasnije poslijepodne nije napustio stožer. U stožeru je odradio nekoliko snimanja za novine i televiziju te je odgovarao na pismene upite koji su ga čekali.

Zaostale upite rješavao je u sobi pored ureda Gordane Sobol i s članovima stožera dogovarao ritam i obaveze koje su ga čekale navečer.

U stanu sa suprugom

Nakon napuštanja stožera otišao je kući, gdje je vrijeme proveo sa suprugom, s kojom je trebao oko 20.30 doći u Hrvatsko novinarsko društvo, gdje će čekati rezultate.

Izvor: Jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments