Početna / O kandidatima / Mikšić bi na pusti otok uzeo punu bocu, Josipović kišobrančiće za koktele

Mikšić bi na pusti otok uzeo punu bocu, Josipović kišobrančiće za koktele

josipović, mikšićTradicionalno dosadna predsjednička kampanja približava se svojem vrhuncu, ali kandidati se nimalo ne trude da ju učine zanimljivijom. Kad smo nekolicinu njih zamolili da nam odgovore na četiri pitanja nevezana za politiku, nisu baš bili raspoloženi.

Nema vremena za takva pitanja

Pitanja poput onog “što biste uzeli sa sobom na pusti otok” nisu bila vrijedna odgovora Vesne Škare Ožbolt koja nam je rekla da ne želi na to trošiti svoje vrijeme. S druge strane, Ivo Josipović kojeg svi smatraju ukočenim i Boris Mikšić potrudili su se dati odgovore na naša “glupa” pitanja.

“Dobra vijest je da ne morate vratiti kredite ili minuse po računima”

“Poštovani sugrađani, imamo dobru i lošu vijest. Dobra vijest je da ne morate vratiti kredite ili minuse po računima. Loša vijest je da … (nisam dovršio jer je meteor pao ranije nego se očekivalo)”, odgovor je Ive Josipovića na pitanje “Kojim riječima biste kao predsjednik građane izvijestili o tome da će meteor za 48 sati pasti na Hrvatsku i sravniti je sa zemljom?”. Mikšić je pak rekao da bi meteor “promijenio putanju kad bi se približio Hrvatskoj i vidio stanje u koje smo dovedeni”.

Ni Mikšić niti Josipović ne žele igrati poker na skidanje

Josipović bi sa sobom na pusti otok uzeo, naravno, knjigu, ležaljku i male kišobrančiće koji se stavljaju u koktele. Mikšić bi pak uzeo punu bocu, ali zato da mu kasnije posluži za slanje poruka te par japanki i udicu. Kad smo ih upitali bi li na prijateljevom rođendanu radije pjevali karaoke ili poker na skidanje, odgovori su bili predvidivi. Mikšić je odabrao karaoke, kao i Josipović koji kaže da je poker igrao prije i siguran je da mu pjevanje ide bolje.

Od poznatih Hrvata i Hrvatica, Mikšić bi na večeru najradije izveo “Hlo, kako bi razbio medijsku blokadu na HTV-u”. Josipović je i na ovo odgovorio predvidljivo i rekao da bi izveo suprugu Tanju, jer ju zbog brojnih obaveza u kampanji ne viđa dovoljno često.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

comments