Početna / O kandidatima / Roditelji Ive Josipovića: Uvijek je težio biti najbolji

Roditelji Ive Josipovića: Uvijek je težio biti najbolji

Milica Josipović (74) i njen suprug Ante (84) rezultate prvih neslužbenih rezultata DIP-a čekali su u svom domu na Medveščaku, a oko 22 sata su se pojavili u Hrvatskom novinarskom društvu, gdje su im brojni gosti čestitali na uspjehu njihovog sina.

“Nadam se da će Ivo opravdati povjerenje građana. Uvijek je težio biti najbolji. Sve zadatke koje si je u životu zadao ostvario je bez puno muke”, izjavila je Milica za Jutarnji list.

Rekla je i kako u početku nije bila sretna s njegovim izborom da se kandidira za predsjednika.

“Ivo nikada nije donosio nepromišljene odluke. Bila sam šokirana, to nije bila naša želja, ali dali smo mu potpunu podršku. Nadam se da će održati sve što je rekao u predizbornoj kampanji i da će građani prepoznati da su izabrali pravog čovjeka za predsjednika”, izjavila je Milica.

“Ivo je paralelno završio dvije srednje škole, dva fakulteta. Kad smo se preselili na Medveščak, brzo je pronašao prijatelje. Oduvijek voli ragu i špagete, iako se ne snalazi najbolje u kuhinji. Interes za glazbu pokazao je još kao dječak, a otac mu nema sluha”, ispričala je ponosna majka.

“Imamo odličan odnos. Kad se ne čujemo nekoliko dana, već se zabrinem, ali onda slušam njegove skladbe i kao da se družimo. Nisam ni sanjala da će Ivo kao prvi kandidat ući u drugi krug predsjedničkih izbora. Jedino što se sada nećemo tako često viđati. Znala sam ga nazvati i u ponoć kad nam je trebao nešto pomoći, odmah bi došao, a sada neće biti toliko dostupan. No, i da nije pobijedio, ništa se ne bi promijenilo”, smatra Milica.

Josipovićevi roditelji nisu se dugo zadržali u stožeru u HND-u, a tamo su se vidjeli i Ivin uspjeh proslavili sa kćeri Višnjom, Ivinom sestrom, i punicom Zorkom Kepec.

Izvor: Net.hr

Ostavite komentar

comments