Početna / Satira / Josipović planira do izbora spavati s generalom Gotovinom kako bi dokazao svoj patriotizam

Josipović planira do izbora spavati s generalom Gotovinom kako bi dokazao svoj patriotizam

Ante Gotovina

Predsjednička kampanja se zahuktava i glavni kandidat,trenutačni predsjednik kućnog savjeta i Republike Hrvatske Ivo Josipović, ima razrađenu taktiku.

Nakon što je desnica ponudila svojeg kandidata u liku i dijelu Kolinde Grabar Kitarović, trenutačnom predsjedniku Ivi Josipoviću voda je došla do grla, a nije ni bio u Gunji.

– Radi se o jedinom izdajničkom kandidatu, koji je pobjegao van Hrvatske kad je bilo najteže, za vrijeme Sanaderovih pljačkaških pohoda. Dok su ostali hrabri građani koje se popljačkalo, Kolinda Grabar Kitarović nepatriotski je pobjegla od korupcije, nakon što je sama bila ministar u toj Vladi – poručio je Josipović.

No napadi na protivnika nisu jedini plan koji Josipović sprema u svojoj kampanji. Predsjednik planira spavati s generalom Gotovinom kako bi dokazao koliki je patriot. Hoće li se taj čin dogoditi na Pantovčaku ispod slike Ante Starčevića ili na tunjogojskoj farmi, još nije potvrđeno.

– Za sve dušobrižnike, nema tu ništa homoseksualno, ovo je čisto politički čin a naslada je samo dodatni bonus – izjavio je Josipović.

Izvor: news-bar.hr

Ostavite komentar

comments