Početna / Satira / VIDEO: On je moje mile mile, on je moje pile pile!

VIDEO: On je moje mile mile, on je moje pile pile!

Pjesma “On je moje mile mile, on je moje pile pile” je, prije svega, oda djelima, a ne riječima, institucijama koje rade svoj posao, Zagrebu i Hrvatskoj kao takvoj. Ona je i poklon net.hr-a jednom i jedinom – Milanu Bandiću!

‘Kako ja mogu pomoći Milanu Bandiću?’, pitanje je koje se prema izjavama njegova stožera postavlja iz dana u dan u domovima i tvrtkama običnih Hrvata.

Odgovor se dodatno zakomplicirao jučerašnjom odlukom Državnog izbornog povjerenstva koje je Bandiću zabranilo prikupljanje novca za kampanju putem donacijskog telefona. To je, moramo priznati, zasluga i net.hr-a koji je postavio pitanje krše li kandidati zakon otvaranjem takvih linija.

I baš zato, net.hr se odlučio odužiti Bandiću doniranjem promidžbenog spota u režiji našeg Franje Tota za pjesmu On je moje mile mile, on je moje pile pile u izvedbi, opet našeg, MC Košmara. To je pjesma o ljubavi prema životinjama, građanima, danonoćnom radu, ranojutarnjem džogingu, luksuznim sanitarnim čvorovima…

Može se reći i da je to balada na temu životne drame možebitnog predsjednika koji ne posustaje niti kada zlobnici falsificiraju njegov gradonačelnički mandat u kojemu je iskazivao ljubav prema svim građanima Hrvatske uz zanemarivu pomoć proračuna Grada Zagreba i Agrofructusa, koji će svako rukovanje s dugogodišnjim zagrebačkim gradonačelnikom nagraditi sjajnom jabukom iz voćnjaka Ivice Todorića.

Pjesma je, prije svega, oda djelima, a ne riječima, neobičnoj socijaldemokraciji, institucijama koje rade svoj posao, Zagrebu i Hrvatskoj kao takvoj. Ukratko – On je moje mile mile, on je moje pile pile je najozbiljniji protukandidat pjesmi Put ka sreći i oslikava dosad odrađenu dionicu Bandićeva puta ka Pantovčaku.

Ovim putem net.hr na transparentan i anti-anoniman način daje prilog Bandićevoj kampanji. Go, Mile, go!

Izvor: Net.hr

Ostavite komentar

comments