Početna / Vijesti / ADMIRAL BITKE ZA PANTOVČAK Domazet Lošo nam otkrio što radi u Kujundžićevoj kampanji

ADMIRAL BITKE ZA PANTOVČAK Domazet Lošo nam otkrio što radi u Kujundžićevoj kampanji

Umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo aktivno se uključio u predsjedničku kampanju, u stopu prati kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića kojega i savjetuje u područjima gdje je najjači – geopolitici i geostrategiji. Kujundžić do sada nije bio voljan javnosti u potpunosti razotkriti svoj tim budući da, kako je glasnogovornik njegove kampanje Ivan Hrstić prije nekoliko dana izjavio, ‘nema potrebe da se to objavljuje jer oni nisu ni anonimci ni razvikane zvijezde’.

Foto: HrvatskaZoraStrankaNaroda

Foto: HrvatskaZoraStrankaNaroda

Na upit tportala u kojem svojstvu prati Kujundžića na predizbornim skupovima, Domazet Lošo odgovorio je protupitanjem: ‘Kao planer operacije Oluja, geopolitičar i geostrateg, o čemu ću ga savjetovati nego o aktualnim preslagivanjima koja se upravo događaju u Europi i svijetu?’

O mogućnosti da na Pantovčak zasjedne kao savjetnik predsjednika za vanjsku politiku u slučaju da Kujundžić pobijedi na izborima, umirovljeni admiral kaže da je Franjo Tuđman bio jedini koji je tražio njegove prosudbe i analize, a poslije njega nitko.

‘Moje prosudbe i analize, kao stručnjaka, tražili su i iz drugih zemalja, ali iz Hrvatske do Kujundžića nitko’, razočaran je Domazet Lošo. Kako je pojasnio, stoji na raspolaganju svima koji žele da im pomogne svojim prosudbama, pa i aktualnom predsjedniku Ivi Joispoviću, naravno, uz uvjet da provodi politiku koja je u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima za koju se Domazet Lošo zalaže.

Kujundžića nije osobno poznavao sve do izbora za predsjednika HDZ-a, koje je ovaj izgubio od aktualnog šefa te stranke Tomislava Karamarka, gdje je Domazet Lošo bio u svojstvu gosta u ime Generalskog zbora.

Autor: Ante Srzić

Izvor: tportal.hr

Ostavite komentar

comments