Početna / Vijesti / Aleksandra Kolarić: Evo što Ivo Josipović mora napraviti da pobijedi Kolindu Grabar Kitarović

Aleksandra Kolarić: Evo što Ivo Josipović mora napraviti da pobijedi Kolindu Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović je konačno postala kandidatkinja, dapače favorit, tvrdi Kolarić.

Foto: ivojosipovicprh

Foto: ivojosipovicprh

 

Jučer se dogodila točka preokreta, tzv. tipping point. Kolinda Grabar Kitarović je konačno povjerovala u mogućost vlastite pobjede. Nakon dosadne kampanje, jučerašnjim brojkama HDZ i Grabar Kitarović su dobili momentum, kaže nam stručnjakinja za komunikacije Aleksandra Kolarić.

Komentirala je tako rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora prema kojima je Ivo Josipović tijesno pobijedio HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

– Od nepopravljivog amaterizma i svakodnevnog političkog pucanja u nogu, Kolinda je u zadnjih tjedan dana u sučeljavanjima bila vrlo solidna, a u jučerašnjem govoru konačno je postala Kandidatkinja, dapače favorit, ističe Kolarić i nastavlja.

– Izvrsne HDZ-ove brojke na terenu dovele su do toga da Kolinda Ivi puše za vratom. One su prvenstveno rezultat izvrsne stranačke organizacije Brkića i Karamarka, koji su izvukli maksimalan broj svojih glasača na glasanje, a ne rezultat Kolindine motivacijske sposobnosti, jasno će naša sugovornica.

– Ključno pitanje za Josipovića je kojim porukama motivirati na glasanje veliki dio razočaranog i apstinirajućeg progresivnog glasačkog tijela. Ako na njega Josipović i njegovi savjetnici nađu odgovo, mogućnost njegove tijesne pobjede bit će još uvijek otvorena, na kraju će Aleksandra Kolarić.

Autor: Ivan Klarić
Izvor: politikaplus.com

Ostavite komentar

comments