Početna / Vijesti / ANKETA Kome više vjerujete- Glogoškom ili Milanoviću?

ANKETA Kome više vjerujete- Glogoškom ili Milanoviću?

U jučerašnjem ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu za RTL Danas, premijer Zoran Milanović komentirao je najnovije aktualnosti na hrvatskoj političkoj sceni i dao kratki komentar na godinu iza nas.

Glogoški i Kolinda

 

Tako je poručio kako bi hrvatski biskupi trebali više slijediti put pape Franje, opravdao put avionom ministrice Vesne Pusić riječima “Grabar Kitarović je letjela više”, ali najviše je prašine podigao je otkrivši kako ga je Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida i jedan od vođa prosvjeda u Savskoj 66, posjetio u Banskim dvorima nedugo nakon početka prosvjeda.

Na pitanje novinara što je Glogoški htio od njega, odgovorio je – “Htio je razgovarati. Primljen je službeno u Ured predsjednika Vlade. Razgovarali smo više od sat vremena. Rekao sam mu: ‘Pomozite mi da vam ugodimo’. Jer nije mi jasno što hoće. Što je bilo dalje, vidjeli ste. To nisu poštene namjere. Nakon što smo povukli dva zakona iz Sabora, samo da im taktički pomognemo, oni su ostali tamo da bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-ovom predsjedničkom kandidatkinjom.”

Dodao je su prosvjedi HDZ-ovo maslo i njihova predstava. “Oni zajedno s dijelom biskupa brane naš glupi narod koji je izabrao nenarodnu vlast od te iste nenarodne vlasti. I to je sve dio predstave. To je sinopsis i scenarij HDZ-a za predsjedničke izbore. I gledamo rasplet.”

Na odgovor nije trebalo dugo čekati – “Premijer laže! -­ kratak je i jasan bio Đuro Glogoški, organizator braniteljskog prosvjeda ispred resornog ministarstva u Savskoj 66, komentirajući tvrdnje Zorana Milanovića”. “Bilo je upravo suprotno, sastali smo se na njegov zahtjev, on je tražio taj sastanak. Dosad smo morali demantirati laži ministra Freda Matića, sad ćemo, očito, morati demantirati i laži premijera Milanovića”, prokomentirao je.

Što mislite, tko laže? Premijer Milanović ili Đuro Glogoški?

Izvor: rtl.hr i vecernji.hr

Svoje mišljenje možete iskazati u anketi:

Tko po vama govori istinu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ostavite komentar

comments