Početna / Vijesti / Bago i na Milanu Kujundžiću pokazao da je velika zvijezda

Bago i na Milanu Kujundžiću pokazao da je velika zvijezda

Hladan poput Doca Hollidaya, precizan kao kirurg i brz poput kobre uspio je u samo nekoliko minuta postaviti sva bitna pitanja.

dnevnik.hr

dnevnik.hr

Piše: Dražen Ćurić

Što se to događa na javnoj televiziji? Pa je li moguće da je urednica dnevnika Sanja Mikleušević Pavić pokušala minirati predsjedničku kandidaturu Milana Kujundžića? Pozvala ga je u središnji dnevnik, što je sasvim u redu jer je riječ o “trećem čovjeku” kojemu popularnost raste, ali nije u redu da ga je odmah onako zaskočila s pitanjem zašto je predsjednika Josipovića proglasio bolesnikom.

Da ne bi bilo zabune, pitanje je legitimno, samo mi se čini da nikako ne bi trebalo biti i prvo na dan kada je Kujundžić službeno objavio kandidaturu. Tim više što pedantnoj urednici neprimjereni, gotovo uličarski jezik, nije smetao kada je Josipović prije nekoliko dana nazvao Zdravka Tomca i Josipa Jurčevića luđacima i bolesnicima. Kakvi su to dvostruki kriteriji? Znači li to da prisavskim moralnim higijeničarima ne smeta kada šef države vrijeđa svoje podanike, koji su hijerarhijski znatno ispod njega, ali su zato spremni staviti na galge jednog kandidata kada vrijeđa sebi ravnog protukandidata. Urednica Mikleušević Pavić nije objavila niti vjesticu, a mogla je i trebala jer je taj dan bila urednica dnevnika, s presice na kojoj su se Tomac i Jurčević požalili da će ih Josipović, poput Staljina, strpati u ludnicu.

Zato je Mislav Bago na Milanu Kujundžiću ponovno pokazao zašto je velika zvijezda Nove TV. Hladan poput Doca Hollidaya, precizan kao kirurg i brz poput kobre uspio je u samo nekoliko minuta postaviti sva bitna pitanja. Pritom nije imao potrebu da na svakom pitanju pokazuje emocije i političke preferencije, što je stalno radila konkurencija s HTV-a.

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments