Početna / Vijesti / Bandić dobio potporu Glavaševa HDSSB-a

Bandić dobio potporu Glavaševa HDSSB-a

milan_bandićObrativši se građanima na Trgu Ante Starčevića, Bandić je pozvao birače da zajedno izgrade Hrvatsku kao zemlju solidarnosti i socijalne pravde. Tijekom obraćanja, Bandiću su se na pozornici pridružili predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić te osječki gradonačelnik i potpredsjednik te stranke Krešimir Bubalo.

Zamoljen da komentira je li zadovoljan potporom koju je danas dobio od čelnika HDSSB-a, Bandić je novinarima rekao kako je zadovoljan ne samo njihovom potporom, nego i potporom stanovnika Osječko-baranjske županije.

Računam ne samo na potporu HDSSB-a, nego i svih običnih ljudi u Hrvatskoj, zbog kojih sam se i kandidirao, a drago mi je da je potpora HDSSB-a puna i iskrena, dodao je Bandić.

Na novinarski upit zbog čega su krili potporu Milanu Bandiću te zbog čega su ga odlučili podržati, Šišljagić je kazao novinarima kako su birali trenutak koji će odgovarati predsjedničkom kandidatu te kako se Bandić godinama dokazivao u Zagrebu i ima veliku potporu građana. Dodao je kako Bandić ima viziju gospodarske i financijske regionalizacije Hrvatske te stoga u Slavoniji i Baranji ima jaku potporu.

Izvor:  Tportal.hr

Ostavite komentar

comments