Početna / Vijesti / Bandić: Nikada ne bih napravio to što je Sanader učinio

Bandić: Nikada ne bih napravio to što je Sanader učinio

Milan Bandic 231209– Nikada ne bih napravio to što je napravio Ivo Sanader koji je otišao bez da je svojim prijateljima objasnio zašto odlazi. I nikada ne bih došao opet u svoju stranku i radio to što on radi. Ja sam 19 godina bio u SDP-u. Izgradio sam tu stranku, a danas kada prođem Praškom ulicom, što vidim – plakate Ive Josipovića. Ali sam svejedno uspio ostati čovjek – rekao je danas Milan Bandić i tako jasno dao do znanja da podržava aktualnu premijerku, a ne bivšeg premijera.

Ponovio je da je sve što se upravo događa u HDZ-u žalosno, kako ga podjele uvijek žaloste te da se nada kako će HDZ uspjeti izići iz ove nezavidne situacije u kojoj se našao.

– Oni su punoljetni i ozbiljni ljudi. A ja samo mogu reći da će premijerka imati moju punu podršku kao budućeg predsjednika. Ono što Hrvatskoj sada najmanje treba su prijevremeni izbori. Podjele su najgore što nam se može dogoditi. Zato ću aktualnoj Vladi dati punu podršku koja ima puni legitimitet – poručio je Bandić.

Prozvao je još jednom aktualnog predsjednika Stipu Mesića ponovivši kako je njegovo ponašanje prema njemu u zadnje vrijeme besramno. Poručio mu je da objavi već jednom stvarne donatore svoje kampanje.

– Meni ne treba NN novac i prljavi novac. Priče s Iblerova trga i Pantovčaka o prljavoj igri Milana Bandića neće proći – ponovio je Bandić. Obrušio se i na svog protukandidata Ivu Josipovića pozvavši ga da ponese sve papire koje ima protiv njega na iduće sučeljavanje.

Pozvao je i DOR i USKOK da sve njegove afere iznesu van i ako mu se išta dokaže, istog je trenutka spreman odustati od kandidature.

– Ni lipe građanima nisam uzeo. Ne može lupež biti predsjednik nego pošten čovjek – rekao je Bandić.

Dodao je i kako od Josipovića očekuje ispriku jer je ušao u njegovu intimu.

– U braku sam 28 godina. Imali smo problema, klekli smo, ali smo se digli. Ako je muškarac, nek’ se ispriča jer je besramno kako je napao moju obitelj. Pao je na ispitu kao čovjek – poručio je Bandić.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments