Početna / Vijesti / Bandić: Pozivam DORH da provjere sve Josipovićeve optužbe

Bandić: Pozivam DORH da provjere sve Josipovićeve optužbe

bandić_josipović– Što se tiče ove njegove tvrdnje kojom me povezuje s premlaćivanjem Igora Rađenovića, pozivam DORH, policiju i sve ostale državne službe na reakciju. Želim da provjere ovu ali i sve ostale tvrdnje kojima me blate – rekao je Bandić.

Josipovićevu tešku optužbu da je povezan s premlaćivanjem bivšeg direktora Zagrebačkih cesta komentirao je danas zagrebački gradonačelnik.

– Što se tiče ove njegove tvrdnje kojom me povezuje s premlaćivanjem Igora Rađenovića, pozivam DORH, policiju i sve ostale državne službe na reakciju. Želim da provjere ovu ali i sve ostale tvrdnje kojima me blate – rekao je Bandić i još jednom ponovio da je spreman odustati od utrke ukoliko mu se dokaže veza s bilo kojom aferom.

Podsjetimo, Rađenović je pretučen 16. svibnja 2008. nakon što je ukazao na nezakonite radnje u svojoj tvrtki – Zagrebačkim cestama.

Slučaj Rađenović završen je pravomoćnim presudama kojima su njegovi napadači Miodrag Šimunac i Nikola Presečki kažnjeni s po tri godine zatvora. Sudskim epilogom slučaja Rađenović nisu svi zadovoljni jer, tvrde, naručitelj nije otkriven. U tom kontekstu spominjao se i Slobodan Ljubičić, bivši šef Zagrebačkog holdinga.

Izvor: Večernji.hr

Ostavite komentar

comments