Početna / Vijesti / Bandić unajmio jahtu za pet tisuća eura i plovi od otoka do otoka

Bandić unajmio jahtu za pet tisuća eura i plovi od otoka do otoka

Jahtom “Toni” predsjednički kandidat Milan Bandić jučer je obišao Hvar i Brač. Zimi su otoci prilično pusti, ne može se Bandić nadati da će svojim posjetom skupiti mnogo glasova, no ipak je potrošio dosta novca na to. Nije nam želio reći koliko ga je stajalo putovanje 19-metarskim plovilom.

Račun plaća stožer

– To će srediti moj stožer – kratko je kazao Bandić. No nije teško doznati da najam sličnog plovila tjedno stoji tridesetak tisuća eura. Po toj logici Bandićev stožer će na račun iznajmljivača “iskrcati” više od četiri tisuće eura! Ne smije se zanemariti ni gorivo, a za put od Splita do Hvara i Brača te natrag navodno stoji oko tisuću eura! Sve u svemu, za poludnevni obilazak otoka Bandić je potrošio barem pet tisuća eura.

A nije mu put prošao sasvim glatko. Zbog velikih valova bile su prekinute i neke redovite linije.

– Nema veze, mi ćemo isploviti, obećali smo ljudima – preuzeo je Bandić funkciju kapetana. On i njegova družina imali su problema s valovima koji su dosezali 3,5 metra visine i onemogućili im da otplove i do Omiša.

– Nisam se plašio valova, želio sam tim ljudima pokazati da nisu zaboravljeni – tvrdi Milan Bandić.

Ne vjeruje anketama

Tako će, kaže, kad postane predsjednik sazvati sjednicu Vlade na kojoj će se raspravljati i o problemima otočana. Bandić kao da ne sumnja u pobjedu, i to možda već u prvom krugu.

– Zašto mislite da će drugog kruga uopće biti? Ne vjerujem anketama, puno mi je važnije ono što čujem na terenu, u razgovoru s ljudima, a to me ohrabruje – kaže Milan Bandić.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments