Početna / Vijesti / Bandić već ima plan rada za prvih sto dana na Pantovčaku

Bandić već ima plan rada za prvih sto dana na Pantovčaku

bandić, makarskaBoraveći veći dio popodneva i večeri u Makarskoj Milan Bandić do sada je okupio najveći broj građana. Dočekali su ga na rivi, a on im je podijelio 500 sadnica maslina.

Gostovao je na loklanom radiju RMR. Nije htio komentirati aktualne i intrigantne izjave političara koje su se čule ovih dana, uvjeren da će pobijediti ljubav, a ne rezultati kojekakvih anketa. Kazao je da već ima plan rada za prvih stotinu dana na Pantovčaku. Najprije će se uhvatiti suzbijanja korupcije.

Hrvatskoj treba vratiti dostojanstvo i da imamo 30 posto ponosa s početka Domovinskog rata kud bi nam bio kraj, rekao je Bandić i pozvao građane na rad. Uvečer je na Kačićevom trgu bio s članovima klape Intrade na koncertu priređenom na Kačićevom trgu. S klapom je i zapjevao.

Njegove ranije izjave u kampanji smjenjivale su se na video-zidu tako da je večer prošla u pjesmi i plesu, a ne u govoru. Posjetiteljima je dijelio jabuke. Jučer popodne se na rivi susreo s dogradonačelnikom Antom Novakom te posjetio katedralu sv. Marka. Do sada je, kaže, u kampanji prešao deset i pol tisuća kilometara.

Izvor: Jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments