Početna / Vijesti / Bandić već okuplja tim za Pantovčak: Jurčić, Vedriš, Štern, Vujić…

Bandić već okuplja tim za Pantovčak: Jurčić, Vedriš, Štern, Vujić…

Bandić21U stožeru očekuju pobjedu, a već se sastavlja i kadrovska križaljka stručnjaka za Pantovčak Rezultate izlaznih anketa po kojima se Milanu Bandiću opasno približio Andrija Hebrang u Bandićevom stožeru dočekali su s iznanađenjem, ali bez nervoze. ‘Očekivali smo to, ulazimo u prvi krug, Bandić će biti predsjednik…!’, ponavljali su u stožeru suradnici zagrebačkog gradonačelnika. Bandić nije bio u stožeru već je prve rezultate izlaznih anketa dočekao kod kuće. Jedan od njegovih najbližih suradnika Duško Ljuština izjavio je da se sve odvija kako su očekivali.

Idemo na Pantovčak

– Sigurno ulazi u drugi krug, a onda ćemo vidjeti. Bit će uzbudljivo, a i neizvjesno. Sigurno je da večeras deset kandidata ide doma, ali Bandić neće još – kazao je Ljuština. Uvjeren je u Bandićevu pobjedu.

– Bandić će pobjediti i u Hrvatskoj više ništa neće biti kao prije – kazao je Ljuština koji tvrdi da osobno ne planira na Pantovčak ali zato planira koga bi, osim Ljube Jurčića, još postavio na Pantovčak.

Stručnjaci

– Bandić će okupiti najbolje stručnjake jer neće imati nikakve obveze prema stranci: u gospodarstvu osim Jurčića, tu bi svoja mjesta mogli pronaći i Mladen Vedriš, i Davor Štern… Dok bi na području kulture najviše mogao dati Antun Vujić. On bi bio odličan, a bio je dobar I kao ministar kulture, ali mu to nikada u stranci nisu priznali – rekao je Ljuština.

Ostavite komentar

comments