Početna / Vijesti / Bandić: Vladi ću već od veljače “puhati” za vrat

Bandić: Vladi ću već od veljače “puhati” za vrat

z1310o15Pobijedit ću na izborima jer je uz mene svakim danom sve više branitelja i običnih ljudi i to bez obzira na njihovu političku boju. Moramo prijeći preko ideoloških rovova i okrenuti se budućnosti, a Vladi ću držeći se ne malih predsjedničkih ovlasti već od veljače “puhati” za vrat – poručio je predsjednički kandidat Milan Bandić za današnje turneje po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Dodao je i kako će Hrvatsku učiniti europskom zemljom u kojoj će se vrednovati rad i znanje uključujući osiguranje dostojastvenog života radnika i umirovljenika.

Kampanju je počeo u G.Polju gdje je sudjelovao na jutarnjoj misi, posjetio Sajam sira, a potom je srdačno dočekan i u Daruvaru.

Dobro raspoložen proslavio je i svoj 54. rođendan i to na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici gdje je simpatizere počastio grahom i tortom koju je sam izrezao i podijelio. Nakon Čazme u večernjim satima je posjetio Bjelovar gdje je na glavnom trgu održan koncert Borisa Novkovića i Kiće Slabinca.

Bandić nijem na Hebrangove optužbe o minutaži na HTV-u

Nakon što je svoj današnji pohod na birače po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji rano ujutro započeo u Grubišnom Polju polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod spomenika hrvatskim braniteljima, predsjednički kandidat Milan Bandić napunio je duhovne baterije na svetoj misi u tamošnjoj župnoj crkvi sv. Josipa.

Potom, obišavši grubišnopoljski Sajma sira, Bandić jučerašnje navode Andrije Hebranga da svi predsjednički kandidati nisu do sada imali jednaku minutažu na HTV-u nije želio komentirati, jednako kao niti odgovoriti na pitanje je li sukladno informacijama o minutaži koje je podastro Hebrang, prema kojoj je njegova trostruko veća od Hebrangove, privilegiran na nacionalnoj dalekovidnici.

Na pitanje je li točno te zašto prije prvog javno-televizijskog sučeljavanja predsjedničkih kandidata nije želio ući u dizalo s Vesnom Pusić, pomalo je ljutito odgovorio: -Nemojte se baviti spekulacijama. Ja se bavim ozbiljnim poslovima. Imate li vi kakvo ozbiljno pitanje po pitanju budućnosti Hrvatske?-ispalio je.

Upitan što kao predsjednik svih građana namjerava napraviti za Bjelovarsko-bilogorsku županiju koja je prema visini plaća, zaposlenosti i prometnoj infrastrukturi na hrvatskom začelju kratko je poručio:-Napravit ću ono što sam u proteklih deset godina napravio u Zagrebu, europsku metropolu, a od Hrvatske europsku Hrvatsku !

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments