Početna / Vijesti / Damir Kajin javno podržao Ivu Josipovića

Damir Kajin javno podržao Ivu Josipovića

damir kajinDamir Kajin javno je podržao Ivu Josipovića kao svog kandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora kazavši da je “samo interesna struktura gora od stranačkih struktura” te da je Milan Bandić ovdje da putem Pantovčaka sruši parlamentarni ustroj države i nastavi vladati isključivo kapitalom.

Što se tiče Bandićevih optužbi Josipoviću da je njegova uloga u Komercijalnoj banci na rubu kaznenog djela, Kajin Josipovća poziva da se što prije o svemu javno očituje, napominjući da je i sam dvaput “prolazio sličnu agoniju s Istarskom bankom”.

Osvrnuo se i na protutužbu Srbije Hrvatskoj za genocid nad njihovim narodom od 1991.-1995., utvrdivši da je velikosrpska politika Slobodana Miloševića glavni razlog zašto su Srbi u Hrvatskoj desetkovani te da ga tužba nije iznenadila.

Za 2010. pak nema mnogo optimističnih predviđanja.

– Očekujem nove izbore u HDZ-u, mogući su i parlamentarni izbori. Hrvatska će dotaknuti gospodarsko dno uz gubitak od još 30 tisuća radnih mjesta; rebalans državnog proračuna mogao bi uslijediti već u ožujku – tvrdi Kajin.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments