Početna / Vijesti / ‘Dosta je bilo! Nastavimo tamo gdje je Tuđman stao’

‘Dosta je bilo! Nastavimo tamo gdje je Tuđman stao’

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović kazala je na Saboru Mladeži HDZ-a da se vraća u Hrvatsku jer je tako htjela njezina obitelj.

‘Vraćam se u Hrvatsku zato što moji Kate i Luka vole ovu zemlju. Ne mogu više gledati kako ova zemlja tone, kako mladi odlaze iz zemlje, kako se ponaša prema braniteljima, ženama u Vukovaru. Ne mogu više gledati ovu kukuriku pravednost. Dosta je bilo!’, poruka je Grabar Kitarović.

Mladima je uputila poruku: ‘Mladeži, uz vas sam, s vama i za vas. Podržavat ću vas uvijek. Ova je zemlja podijeljena i treba Hrvatsku odvesti u budućnost. Želim od vas maksimalni angažman u kampanji. Hrvatska mora biti snažna. Naša je dužnost da brinemo o Hrvatima izvan zemlje. O interesima našeg naroda. Zajedno krenimo u bitku koja je pred nama da nastavimo gdje je Franjo Tuđman stao.

Na pitanje do kada je na mjestu pomoćnika glavnog tajnika NATO-a, Grabar Kitarović kaže da je tražila razrješenje i da je sada na godišnjem odmoru, javlja Dnevnik.hr.

Novinari su joj postavili to pitanje jer ju je vinkovački gradonačelnik pozdravio u toj funkciji, pa se nameće i pitanje je li to u redu s obzirom da je predsjedniku odbijeno pokroviteljstvo zbog kampanje, a onda Grabar Kitarović budete pozvana kao HDZ-ova kandidatkinja.

‘To treba pitati njega, ali ja sam bila tamo kao pomoćnica glavnog tajnika NATO-a’, kazala je.

Izvor: tportal.hr

Ostavite komentar

comments