Početna / Vijesti / FIZIČKI OBRAČUN NA KOLINDINOM SKUPU – HDZ-ovci na pod oborili djevojku koja im je vikala da su lopovi!

FIZIČKI OBRAČUN NA KOLINDINOM SKUPU – HDZ-ovci na pod oborili djevojku koja im je vikala da su lopovi!

ZAGREB – Na predizbornom skupu HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu Republike Kolinde Grabar Kitarović, koji je u utorak navečer održan na zagrebačkom Cvjetnom trgu, došlo je do incidenta.

kolinda foto facebook

Predizborni miting, koji su prema službenoj najavi trebali začiniti Slavonske lole i klapa Kampanel, a vrhunac programa je trebalo biti prikazivanje filma ‘Kolinda – sjećanja’, zasjenio je fizički obračun nekolicine sudionika skupa s nepoznatom djevojkom.

Ona je, kako nam govori svjedok događaja, okupljenima u jednom trenutku viknula ‘Lopovi, lopovi‘, na što je manji dio njih reagirao prilično burno. Nasrnuli su na nju i oborili je na tlo, a kako se vidi na fotografijama, jedan od njih joj je ruku stavio na usta u pokušaju da je spriječi u daljnjem izvikivanju uvreda. Nije poznato je li ženska osoba ozlijeđena.

Nakon toga, nekoliko sudionika skupa pokušalo je zaustaviti fotoreportere u obavljanju svog posla, pružajući ruke prema njihovim objektivima.

Čini se da je do incidenta došlo na rubnom dijelu skupa, s obzirom da nam dio drugih osoba koje su prisustvovale mitingu kaže da nisu nikakav obračun primijetili. Policija je bila na mjestu događaja i prikuplja dodatne informacije ne bi li utvrdila ima li elemenata za daljnje postupanje.

Izvor: jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments