Početna / Vijesti / Friščić čestitao u ime HSS-a Josipoviću na uvjerljivoj pobjedi

Friščić čestitao u ime HSS-a Josipoviću na uvjerljivoj pobjedi

Josip Friščić (Javno.com)Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Josip Friščić čestitao je danas SDP-ovom kandidatu Ivi Josipoviću na uvjerljivoj pobjedi na izborima za hrvatskog predsjednika u svoje osobno i u ime stranačkog predsjedništva i svih članova HSS-a.

Friščić u čestitki izražava uvjerenje da će Josipović kao predsjednik svih građana svojim iskustvom i znanjem, stavom i osobnošću te daljnjim radom i zalaganjem postizati izvanredne rezultate u promicanju i ostvarivanju pravičnosti te ravnopravnosti svih građana.

“Vjerujem u vaš budući doprinos ukupnom radu na stvaranju i učvršćivanju hrvatskog društva kao demokratskog te stvaranju stabilnog i mirnog okruženja potrebnog gospodarskom probitku, kao i ukupnom razvoju Hrvatske na domaćem i međunarodnom planu”, poručio je Friščić u čestitki Josipoviću.

Poželio mu je uspjeh u radu i realizaciji program i vizija na dobrobit Hrvatske i njezinih građana čestitavši mu još jednom uz tradicionalni HSS-ov pozdrav “Vjera u Boga i seljačka sloga”.

Izvor: Slobodnadalmacija.hr

Ostavite komentar

comments