Početna / Vijesti / Grabar Kitarović oštro kritizirala Vladu i predsjednika Josipovića

Grabar Kitarović oštro kritizirala Vladu i predsjednika Josipovića

Žele dati autoceste strancima, a zar nije veleizdaja ili kao pronevjera to što nisu iskoristili iz EU fondova sredstva 11 milijardi kuna jednaka kolika je najveća ponuda za autoceste. To ja tako doživljavam, rekla je između ostalog Kolinda Grabar Kitarović

Grabar Kitarović Kolinda

Zahvaljujem HSP AS na časti što ste me imenovali svojom kandidatkinjom za predsjednicu HR . Povedimo Hrvatsku među najbogatije i najprosperitetnije države u svijetu. Hrvatska sada nema liderstva ni hrabrosti i zato smo na dnu gospodarskih pokazatelja. Mi nećemo dozvoliti da predsjednik Vlade govori da Hrvatska neće biti bogata. To je laž. Hrvatska ide u krivom smjeru, a predsjednik RH šuti i brine samo o svom rejtingu. Ako netko ne zna kako riješiti probleme, neka ode i neka pusti da rade onima koji znaju i mogu. Dosta je bilo malodušja i moramo zaokrenuti stvar i povesti Hrvatsku u blagostanje. Naši ljudi žele bolji život i pokrenut ćemo gospodarski rast u Hrvatskoj – rekla je na izvanrednom Saboru HSP AS u Zadru Kolinda Grabar Kitarović i obrušila se na monetizaciju autocesta.

– Žele dati autoceste strancima, a zar nije veleizdaja ili kao pronevjera to što nisu iskoristili iz EU fondova sredstva 11 milijardi kuna jednaka kolika je najveća ponuda za autoceste. To ja tako doživljavam. Hrvatska ne smije više izgubiti niti jedan dan s nesposobnom Vladom Zorana Milanovića i njihovim sudionikom Ivo Josipovićem – rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Na upit misli li da joj otežava kampanju u Zadru to što je nad zadarskim gradonačelnikom Kalmetom otvorena istraga Kolinda Grabar Kitarović rekla je da joj to ne otežava i da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže. – Drago mi je da ste u Zadru gdje Starčevićanstvo ima duboke korijene. Pobijedit ćemo na izborima za predsjednika, ali i na parlamentarnim izborima – rekao je na Saboru HSP AS zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, osobni izaslanik predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka.

Izvanredni Sabor HSP AS u Zadru bira novo vodstvo te stranke. – Zmijolika komunistička zvijer je još živa, a njezina glava je Ivo Josipović. Moramo sve učiniti da ih maknemo s vlasti. Zoran Milanović je mrtav političar, zombi, samo mu to nije jasno, a glava je Ivo Josipović – rekao je tajnik HSP AS Pero Ćorić. Kolinda Grabar Kitarović nazoči i proslavi 72.bojne vojne policije na kojoj je i general Ante Gotovina. Upitana očekuje li njegovu podršku na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović je rekla da je ta odluka na generalu Gotovini .

Izvor:Večernji list

Ostavite komentar

comments