Početna / Vijesti / Grabar Kitarović u rodnom Grobniku s roditeljima

Grabar Kitarović u rodnom Grobniku s roditeljima

Grabar Kitarović se u rodnom Grobniku družila s mještanima.

Foto: KolindaGrabarKitarovic

Foto: KolindaGrabarKitarovic

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas rodni Grobnik boraveći na mjestu prikupljanja potpisa za predsjedničku kandidaturu.

Družila se s mještanima, a pridružili su se i roditelji majka Dubravka i otac Branko (na slici).

Grabar-Kitarović je u Poreču izjavila da je Josipović svojim nečinjenjem i šutnjom u zadnjih pet godina pridonio teškom gospodarskom i socijalnom stanju u Hrvatskoj.

– Sukrivac je u svemu tome zato što je prešutno pomagao Zoranu Milanoviću i njegovoj Vladi u vođenju Hrvatske u propast – izjavila je Grabar Kitarović i podsjetila kako novi pad BDP-a.

U slučaju da postane predsjednica rekla je kako bi prvo sazvala sjednicu Vlade na kojoj bi se napravila analiza stanja i odlučilo kako dalje. – Ova Vlada ne čini ništa. Ponekad imam dojam da nisu ni zabrinuti za stanje u državi, kao da ne shvaćaju stanje oko sebe – dodala je Grabar Kitarović.

– Nesposobni su u rješavanju problema, nisu se s njima uhvatili u koštac – istaknula je HDZ-ova predsjednička kandidatkinja.

Grabar Kitarović je rekla i kako je Josipović mogao učiniti puno više te kako ona ne nudi promjene ustava jer se njezin program temelji na hrvatskoj stvarnosti, a to je vrlo teško gospodarsko i socijalno stanje u državi.

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments