Početna / Vijesti / Gužva na startu: i bivši bi čuvar Zagijeva konja na Pantovčak

Gužva na startu: i bivši bi čuvar Zagijeva konja na Pantovčak

KOHEKDubravko Kohek (42), elektrotehničar iz Kutine, novi je kandidat za predsjednika Hrvatske. Njega je kandidirao HKDU kako bi, što je posebno naglasio predsjednik HKDU-a Željko Nuić, u moru različitih opcija i demokršćanstvo u Hrvatskoj dobilo svojega kandidata.

Predstavljajući svoj program, Kohek je u ponedjeljak u hotelu “Kutina” istaknuo da uloga predsjednika države mora biti ključna, u gospodarstvu, vanjskim odnosima i financijskoj stabilnosti države.

− Ne predlažem promjene s parlamentarnog u predsjednički sustav, nego tražim da predsjednik bude aktivna politička figura. Ne smije se, na primjer, više dogoditi da država proda Inu, a da predsjednik države o uvjetima prodaje nema pojma i da nikako ne može dobiti kupoprodajni ugovor na uvid − rekao je Kohek. On je kao ključnu zadaću u idućem razdoblju naveo rješavanje golemog vanjskog duga Hrvatske, većeg od 45 milijardi dolara.

− Nedopustivo je da banke budu vlasnici Hrvatske, da se Hrvatska pretvara u koloniju zemalja bivše Austro-Ugarske. Ja znam sve tokove novca i svu istinu o novcu i hrvatskim dugovima − rekao je Kohek.

Dubravko Kohek posljednjih je dana u središtu pozornosti zbog zbivanja oko Peveca i pojave njemačke kompanije Bio-System GMBH, za koju on radi, kao jednog od spasitelja posrnulog trgovačkog diva. Njegovo se ime povezivalo s generalom Vladimirom Zagorcem, odnosno njegovom prijateljicom Suzanom Bunjevac.

Na Kohekovu imanju u Podgariću bio je sklonjen konj kojega je Zagorac darovao prijateljici dok je bila u pritvoru. Upitan hoće li njegovoj kampanji smetati priča o tome da je bio čuvar konja Zagorčeve prijateljice, Kohek je odgovorio da je samo čuvao konja jer je to plemenita životinja, te da nema veze sa Zagorcem i dijamantima.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Ostavite komentar

comments