Početna / Vijesti / HDSSB ne podržava niti jednog predsjedničkog kandidata u drugom krugu

HDSSB ne podržava niti jednog predsjedničkog kandidata u drugom krugu

Ponovili su još jednom kako oni nisu stranka niti jednog političkog bloka, niti takozvanih lijevih, niti desnih te da će raditi na rješavanju stvarnih problema koji muče sve hrvatske građane.

Foto: HrvatskaZoraStrankaNaroda

Foto: HrvatskaZoraStrankaNaroda

Niti jednog od kandidata za predsjednika u drugom krugu izbora neće podržati HDSSB. Svoje članove i simpatizere pozvali su da iziđu 11. siječnja na birališta te da “glasaju prema vlastitoj savjesti”.

– Kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić, kojega smo podržavali na predsjedničkim izborima, nije ušao u drugi krug izbora te HDSSB neće podržati niti jednog kandidata – rekao je danas pred novinarima u Osijeku predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin iznoseći jednoglasni stav stranačkog Glavnog odbora.

Ponovili su još jednom kako oni nisu stranka niti jednog političkog bloka, niti takozvanih lijevih, niti desnih te da će raditi na rješavanju stvarnih problema koji muče sve hrvatske građane, prije svega misle na neimaštinu, veliku stopu nezaposlenosti, masovno iseljavanje iz Hrvatske te nizak životni standard.

– Ti problemi traže konkretna rješenja. Pri tome ćemo maksimalno koristiti sredstva iz EU fondova, u čemu smo i do sada bili najuspješniji u Hrvatskoj, konkretno je to Osječko-baranjska županija. S obzirom na stanje u kojem se nalazi cjelokupno hrvatsko društvo, sve druge teme smatramo manje važnim – poručio je Vulin. Na novinarski upit kako je Milan Kujundžić neizravno dao podršku u drugom krugu Kolindi Grabar Kitarović, Vulin je odgovorio kako je to Kujundžić dao uime stranke kojoj je na čelu dok je HDSSB samostalna stranka koja ima svoja tijela.

Autor: Ivana Barišić

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments