Početna / Vijesti / HDZ i koalicijski partneri zadovoljni Kolindom Grabar Kitarović

HDZ i koalicijski partneri zadovoljni Kolindom Grabar Kitarović

Koalicija HDZ-HSP AS_HSS

Predsjednici HDZ-a i koalicijskih partnera danas su u Zagrebu izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koja je, kako navode u priopćenju, rezultirala mnogim pobjedama i vratila nadu hrvatskim građanima te odabirom Kolinde Grabar-Kitarović za kandidatkinju na predsjedničkim izborima.

Predsjednici Tomislav Karamarko (HDZ), Branko Hrg (HSS), Ruža Tomašić (HSP dr. Ante Starčevića), Milivoj Špika (Blok umirovljenici zajedno), Goran Dodig (Hrvatska demokršćanska stranka) i Stanko Belina (Zagorska demokratska stranka) bili su danas na radnom ručku u Zagrebu, izvijestili su iz HDZ-a.

Kako se navodi u priopćenju, tijekom radnog ručka izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koja je rezultirala nizom pobjeda i vratila nadu hrvatskim građanima. Predsjednici stranaka potvrdili su nastavak suradnje na sljedećim predsjedničkim i parlamentarnim izborima – na kojima očekuju pobjedu. HDZ-ovi koalicijski partneri izrazili su zadovoljstvo odabirom Kolinde Grabar-Kitarović za kandidatkinju na predsjedničkim izborima te su se dogovorili o nastavku suradnje koja vodi u pobjedu, u koju svi vjeruju, stoji na kraju priopćenja HDZ-a.

Izvor: tportal.hr

Fotografija: HDZ

Ostavite komentar

comments