Početna / Vijesti / Hebrang: Hvala Vidoševiću i Primorcu za ovaj rezultat desnice

Hebrang: Hvala Vidoševiću i Primorcu za ovaj rezultat desnice

kosor_hebrang_237179S1Kad se desnica ne slaže, izgubi izbore, komentirao je rezultate Andrija Hebrang. Čestitao je onima koji su ušli u drugi krug.

– Čestitam i otpadnicima HDZ-a koji su postali marionete u rukama krojača hrvatske sudbine – rekao je Hebrang.

– Osim njih, i Tuđman i Jurčević imali su zadatak da uzmu glasove HDZ-u. Žao mi je što sada moramo dodati hobotnici još jedan krak koji vodi na Pantovčak – rekao je Hebrang i obrazložio kako gotovo nijedan kandidat nije obrazložio porijeklo svoje imovine.

– Skrivali su se iza imovinskih kartica, ali su prešutjeli kako su zaradili svoj prvi milijun – rekao je Hebrang

Iako je u izbornom stožeru Andrije Hebranga od početka bilo veselo, a optimistične izjave se mogle čuti sa svih strana, tijekom večeri raspoloženje je malo splasnulo. Početne analize, naime, prema kojima je bio samo 2 posto lošiji od Milana Bandića, davale su Hebrangu velike šanse za ulazak u drugi krug. Kako se moglo čuti u stožeru, velike nade polagale su se u glasove dijaspore. No Hebrang je na kraju zadržao treće mjesto. Kako su pristizali rezultati novih anketa, tako se smanjivalo i raspoloženje u stožeru.

Jadranka Kosor stigla je u izborni stožer negdje iza 21 sat. Na ulazu u zgradu HDZ-a dočekao ju je predsjednički kandidat Andrija Hebrang, koji se s premijerkom srdačno izljubio. Kosor i ministri koji su došli s njom bili su tada prilično optimistični.

Izvor: Jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments