Početna / Vijesti / Hebrang: Spreman sam kampanju prepustiti dr. Ivi

Hebrang: Spreman sam kampanju prepustiti dr. Ivi

AndrijaHebrang_LT_vPredsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang drži da mu afera “Podravka” nesumnjivo jako šteti u tekućoj kampanji.

− Sve afere koje ovih dana niču po medijima uperene su direktno protiv HDZ-a, a time ujedno i protiv mene kao predsjedničkog kandidata. To nipošto nije slučajno, no hoće li sve to u konačnici naštetiti i mojemu finalnom izbornom rezultatu, ovisit će prvenstveno o tome kako će i kojom brzinom teći istraga, te hoće li se i dalje te afere držati otvorenima kako bi dominirale televizijskim vijestima i novinskim stranicama – kazao nam je Hebrang.

Na upit razaznaje li u medijskim napisima, po kojima je Ivo Sanader skeptičan prema njegovu izbornom uspjehu, možda probuđene predsjedničke ambicije bivšega premijera, Hebrang je rezolutno uzvratio:

− Ako bivši premijer Sanader ima bilo kakve ambicije u HDZ-u, pa i predsjedničke, i ja i stranka još uvijek smo mu spremni prepustiti šansu. No, on je takve ponude odbijao i još uvijek odbija. Zato držim da se u takvim napisima kriju prljavi politički spinovi onih koji se panično boje mene kao desnog kandidata – zaključio je Hebrang.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Ostavite komentar

comments