Početna / Vijesti / Hebrangovi donatori slabog sluha

Hebrangovi donatori slabog sluha

hebrangŠIBENIK – Predsjednički kandidat HDZ-a, Andrija Hebrang, u recesijskoj godini kreše i troškove svoje kampanje, odrekao se skupih usluga agencija za odnose s javnošću, a jučer se u Šibeniku potužio i »da su mu donatori slabog sluha«.

– Kampanja se financira iz sredstava stranke. Mislim da je korektno planirati sredstva na istoj razini kao za predsjedničku kampanju prije pet godina koja je HDZ koštala oko 6 milijuna kuna, no niti to neće biti moguće jer su za 10 posto smanjena sredstva stranke koja dobiva iz proračuna. Odrekao sam se PR agencije jer su veoma skupe. Time ću ušparati trećinu sredstava. Mislim da bi kampanja mogla koštati 4 do 4,5 milijuna kuna. Uputio sam poziv donatorima, ali nešto su slabog sluha, kazao je Andrija Hebrang za jučerašnjeg posjeta Šibeniku u sklopu kojega je u stranačkim prostorijama predstavio svoj program »Za Europsku i ponosnu Hrvatsku«. Iako će mu kampanja biti u duhu recesije, Hebrang je siguran u prolazak u drugi krug izbora.

– U idućih pet godina Hrvatska će sigurno postati članica EU, no biti samo administrativno jedna od zemalja EU-a nije dovoljno. Da bi bili ravnopravna članica moramo osmisliti veliki program reformi kako bi hrvatsko gospodarstvo postalo konkurentno, istaknuo je Hebrang.

Izvor: 21.10.2009. Novi list, strana 4

Ostavite komentar

comments