Početna / Vijesti / Ivan Vilibor Sinčić: Uspjeli su podijeliti našu zemlju

Ivan Vilibor Sinčić: Uspjeli su podijeliti našu zemlju

Upitan da prokomentira svoje protukandidate, Sinčić je rekao da ne želi komentirati ni njih, ni njihove propale politike

ivan sinčić
Foto:Branimir Bradarić

U sklopu svoje predizborne kampanje predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić posjetio je danas Vukovar gdje se susreo sa svojim simpatizerima i građanima kojima su dijeljeni plakati i promidžbeni materijali.

– Došao sam prije svega zahvaliti svojim simpatizerima koji su iznjedrili novu mladu nadu i novu stranku koja ima rješenja za ovu našu zemlju, ali i kako bih predstavio svoj program. Vidim da su garniture uspjele podijeliti našu zemlju i zbog toga sam kao mlad čovjek i građanin ove zemlje jako tužan. Upravo se zbog toga borimo i predlažemo nova rješenja i pozivamo sve i mlade i stare da nam se priključe da odbace korumpiranu oligarhiju, da stanu u borbu protiv kriminala, protiv tajkuna i svih onih koji su nas doveli u ovakvo stanje – rekao je Sinčić .

Kazao je i kako je veoma tužan kada vidi pustoš u mnogim dijelovima Hrvatske i kako se brojne kuće prodaju dok njihovi vlasnici napuštaju državu u potrazi za boljim životom. Komentirajući stanje u Vukovaru, rekao je kako taj grad ima problema sa zaposlenjem, ali i dostojanstvenim životom građana kao i kako je najgora stvar što se državni režim i vrhuška sjete Vukovara samo na Dan grada, a okolnih gradova niti tada. Ljudi su razočarani jer ih se potpuno zanemaruje i ne vide nade. Primjera radi, stanje u Baranji je još i gore – rekao je Sinčić .

Upitan da prokomentira svoje protukandidate, Sinčić je rekao da ne želi komentirati ni njih, ni njihove propale politike.

Izvor:Večernji list

Autor:Branimir Bradarić

Ostavite komentar

comments