Početna / Vijesti / ‘Ivo Josipović je mali miš, krade svome narodu istinu’

‘Ivo Josipović je mali miš, krade svome narodu istinu’

Ivo Josipović je mali miš. Ako neće na sučeljavanja onda neka odustane – dosta je oktroirane demokracije – poručio je predsjednički kandidat Milan Kujundžić na današnjoj konferenciji za medije.

Milan kujundžić Nedjeljom u 2

Konferenciju je započeo bajkom o lavu koji je živio u mraku u džungli gdje se osjećao jak i drugima dijelio lekcije, a kad se počelo paliti svjetlo lav se pretvorio u miša i sakrio u mišju rupu.

Ivo Josipović je miš nepoznat u demokraciji, krade svome narodu istinu, odnosno svjetlo – kazao je Kujundžić koji je stava da se Josipović ne želi s njim sučeliti pred kamerama jer se boji njegovih pitanja, odnosno pitanja hrvatskog naroda.

Povod za ovo prozivanje je, objasnio je Kujundžić, što je Josipović odustao od dijela sučeljavanja koje su dogovarali timovi predsjedničkih kandidata. Njegov glasnogovornik Ivan Hrstić kazao je da je predsjednik odbio jedno sučeljavanje na Novoj TV, jedno na HTV-u i jedno u organizaciji Večernjeg lista i Fakulteta političkih znanosti. Pozvao je medije da održe ta sučeljavanja bez Josipovića.

Kujundžić je prozvao i premijera Zorana Milanovića i ministra Sinišu Hajdaša Dončića.

Dončić će prodat HAC?! Kao da mu je ćaćino, a nikad ništa nije stvorio. Zna li on uopće što je HAC? Vidim da jadniku premijeru štošta nije jasno, ali i on je ostao zatečen kad je čuo Dončića. Možda se mu se počeli pojavljivati osjećaji – kazao je Kujundžić.

Čudi se kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović što se uplela u priču s kastracijom pedofila.

– Pedofilija zaslužuje najstrože kazne, doživotni zatvor. Ali to ne određuju predsjednički kandidati, osobito ne u kampanji – kazao je Kujundžić.

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments