Početna / Vijesti / Ivo Josipović zadovoljan rejtingom: To je pad od samo 0,4 posto

Ivo Josipović zadovoljan rejtingom: To je pad od samo 0,4 posto

‘U ovom trenutku mogu samo reći da ih neću razočarati i da ću pobijediti na izborima.’

ivojosipovic

Predsjednik Ivo Josipović zadovoljan je rezultatom posljednjega mjesečnog istraživanja agencije Promocije plus po kojemu mu rejting pada jer, kako je rekao u petak, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata, “taj pomak” je svega 0,4 posto, a “razlika golema i stabilna već mjesecima”.

Komentirajući na zahtjev novinara jučerašnje rezultate Promocije plus , po kojemu mu pada potpora u utrci za predsjednika a drugim predsjedničkim kandidatimaKolindi Grabar-Kitarović i Milanu Kujundžiću
Milanu Kujundžiću raste, predsjednik Josipović je rekao kako je, neovisno o tome, iznimno zadovoljan rezultatima.

“Jako sam zadovoljan tim rezultatima jer oni”, kako je rekao, “dokazuju kako je taj pomak, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata koji se žeste i napadaju, svega 0,4 posto“. Dodao je kako je “zahvalan građankama i građanima Republike Hrvatske” na toj “stabilnoj i trajnoj” potpori koju ima.

“U ovom trenutku mogu samo reći da ih neću razočarati i da ću pobijediti na izborima”, istaknuo je Josipović.

Na pitanje mogu li ga preostali predsjednički kandidati sustići u sljedeća tri tjedna, odgovorio je kako je “razlika golema i stabilna već mjesecima”
.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović boravio je danas u Vižinadi, gdje je svečano otvorio novo sjedište Zajednice Talijana.

Izvor:Politika Plus

Ostavite komentar

comments