Početna / Vijesti / Izbori 2009.- sučeljavanja kandidata počinju!

Izbori 2009.- sučeljavanja kandidata počinju!

hrtNa 1. programu HRT-a, s početkom u 20:20 sati, večeras će se sučeliti svih 12 kandidata, i to u dvije skupine, podijeljene s obzirom na rezultate u anketama. Sučeljavanje će voditi Hloverka Novak-Srzić i Branimir Bilić. Još jedno sučeljavanje, iste koncepcije čeka nas 23. prosinca, a voditelji će biti Hloverka Novak-Srzić i Mislav Tonogal.

Inače, svaki dan od 19. studenoga do 23. prosinca poslije središnjeg Dnevnika, HTV će prikazivati bonuse, dvominutne reportaže o aktivnostima predsjedničkih kandidata prema njihovom izboru, a ukupno ih mogu izabrati pet.

RTL televizija neće organizirati sučeljavanje predsjedničkih kandidata u prvom krugu izbora, već priprema duel kandidata koji prođu u drugi izborni krug.

Sučeljavanje će na Novoj TV voditi Mislav Bago, koji će uređivati i voditi posebnu emisiju “Predsjednička utrka”, koja će se prikazati tri puta tijekom kampanje. U trećoj emisiji ugostit će kandidate s najvećim šansama za prolaz u drugi krug.  Završno sučeljavanje održati će se 23. prosinca u 22 sata.

Ostavite komentar

comments