Početna / Vijesti / Izborni stožer Ive Josipovića upozorava na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a

Izborni stožer Ive Josipovića upozorava na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a

Podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko.

Foto: ivojosipovicprh

Foto: ivojosipovicprh

Ponukan brojnim pozivima građana koji su stožeru prijavili neprimjerene poruke koje im, bez njihove suglasnosti, stižu na mobilne uređaje, izborni stožer Ive Josipovića poziva HDZ da prestane s prljavom kampanjom u kojoj iznosi potpune neistine. Reakciju Stožera Ive Josipovića prenosimo u cijelosti.

S broja 0989096900, s kojeg se prethodnih dana anketiralo za koga će se glasati, danas je odaslana poruka “JOSIPOVIC I MILANOVIC NAREDILI POLITICKA HAPSENJA. USTANIMO PROTIV ZLOUPORABE VLASTI!!!” kojom se želi povezati današnje privođenje aktivista Živog zida s kampanjom Ive Josipovića.

Ističemo da je Ivo Josipović još 2013. godine zatražio maksimalnu zaštitu građana kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine zbog ovrhe kao posljedice dugova. No, prema rasploživim informacijama, u slučaju današnje deložacije, ne radi se o deložaciji zbog ovrhe, nego vlasničkog spora. Ako je tome tako i ako je Hrvatska pravna država, sudske se odluke moraju poštovati. Interventna policija je danas izašla na teren, prema raspoloživim informacijama, jer je prilikom prethodnog pokušaja deložacije sudskom izvršitelju prijećeno bombom.

Ovom prilikom podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko.

Ovu neprimjerenu SMS kampanju izborni stožer Ive Josipovića prijavit će i DIP-u.

Izvor: politikaplus.com

Ostavite komentar

comments