Početna / Vijesti / Josipović: Čestitam na pobjedi Kolindi Grabar Kitarović!

Josipović: Čestitam na pobjedi Kolindi Grabar Kitarović!

– Mi smo večeras izgubili bitku, ali nismo rat. Treba biti velik u pobjedi, ali i u porazu. Nastavit ćemo se boriti za sve ono što je aktualni predsjednik zastupao i zastupao te da njegova nova politička misija tek počinje – rekla je Raukar

Foto: Mario Draušnik

Foto: Mario Draušnik

Urša Raukar najavila je govor aktualnog predsjednika Ive Josipovića nakon što je izgubio izbore.

– Mi smo večeras izgubili bitku, ali nismo rat. Treba biti velik u pobjedi, ali i u porazu. Nastavit ćemo se boriti za sve ono što je aktualni predsjednik zastupao i zastupao te da njegova nova politička misija tek počinje – rekla je Raukar, a publika u stožeru počela je skandirati Ivo, Ivo….

– Hvala lijepa. Dame i gospodo, građani Republike Hrvatske. Čestitam na pobjedi gospođi Kolindi Grabar Kitarović . Imali smo očekivani dvoboj, bilo je izazovni, demokracija je pobijedila. Čestitam još jednom na demokratskoj utakmici. Istina je da je razlika vrlo mala. To je bit demokracije.

Zahvaljujem svima koji su mi u pet godina pomagali da budem vjerujem, uspješan predsjednik Republike. Zahvaljujem preko milijun građana koji su mi dali glas. To je naša zajednička snaga. Hvala snagama koje su me držale, hvala organizatorima, prijateljima, svima koji su radili u mom stožeru, i prije svih hvala mojoj obitelji, hvala mojim roditeljima, mojoj kćeri i svima koji su mi pomogli da obavljam ovaj odgovoran posao predsjednika Republike. Vrijednosti za koje smo se borili i dalje su nam izazov, budimo i dalje zajedno i borimo se i dalje za našu Hrvatsku – rekao je Ivo Josipović .

Izvor:Večernji list

Ostavite komentar

comments