Početna / Vijesti / Josipović ispričao vic koji nikome nije bio smiješan

Josipović ispričao vic koji nikome nije bio smiješan

Josipović5Predsjednički kandidat SDP-a, kojega su često prozivali da je dosadan je pokušao biti duhovit. Ispričao je vic, no on nikome nije bio smiješan. Ivo Josipović, kojeg smatraju najdosadnijim kandidatom, odlučio je zaigrati na kartu humora. No, bez uspjeha. Vic koji je ispričao nikome nije bio niti smiješan niti jasan.

U redakciju su se javili brojni čitatelji zatečeni ovom novom Josipovićevom stranom.

– Poruka ovog vica je vjerojatno da Josipović misli kako su studenti kukavice pred profesorima – nagađao je prvi čitatelj.

– Ivo Josipović ne šalje poruke preko viceva nego poštom – kazao je drugi.

– Josipović poruke šalje preko glasnogovornice ili SMS-om, ali to nije poruka nego vic – obrazlagao je treći čitatelj poantu.

– Kaj je skladatelj htio reći – zapitao se četvrti, dok je većina konstatirala kako ovdje teško može biti govora o vicu, ali ako ga ima, onda je on ili višeslojan ili loš, ili i jedno i drugo. Josipovićev je humor u svakom slučaju nalik na “Leteći cirkus Montyja Pythona”. Na pitanje novinarke RTL-a ljuti li ga kad ga zovu Kuhana Noga, Josipović je uzvratio: – A nalikujem li vam ja na kuhanu nogu?

Na naš poziv čitateljima da pojasne njegov teško razumljiv vic, sam nam je objasnio “foru”.

– Vic koji sam ispričao nije ni jako sofisticiran ni jako duhovit, a ni glup. Naprosto, krivo je prenesen. Vic glasi: Što IDETE (a ne PIJETE) bliže brdu, ono je veće i veće. Kod profesora, je upravo obratno. Ali hvala svima koji su pokušali odgonetnuti moje čudo od vica. Zamjenski vic glasi: zašto ne možemo izabrati konja za predsjednika? Pa i Troja je propala zbog konja.

No za razliku od njega, podjednako kruti Andrija Hebrang posljednjih je dana postao prava zvijezda predsjedničke kampanje, i to isključivo zahvaljujući šalama na svoj račun. Oduševljava čak i najtvrdokornije protivnike. U dnevniku koji je vodio kad se nedavno razbolio napisao je kako se ujutropogledao u zrcalo i rekao jednu jedinu riječ – “svinjska”.

Na suočavanju kandidata priznao je da su ga u djetinjstvu zvali Dugi pa dodao: “Pogodite zašto”. Hebrang je kudio Thompsona, tvrdio da će uzeti Mesića za savjetnika, a Josipoviću je polaskao rekavši da je stvoren za nešto više od savjetnika predsjednika, na što je ovaj poentirao rekavši: “Za predsjednika”. Milan Bandić nasmijava ljude učeći talijanski jezik do razine fraza. Prema jednom vicu, on obilazi Hrvatsku kao lud – tražeći novog direktora Holdinga. No ni doajen među vicmaherima, Stjepan Mesić, ne miruje. On kaže kako jedino na varaždinskom groblju mrtvi neće glasovati za njegova nasljednika – jer to groblje ima videonadzor.

Izvor: 24sata.hr

Ostavite komentar

comments