Početna / Vijesti / Josipović na misi, Sinčić na Korzu, Grabar Kitarović dijelila lignje

Josipović na misi, Sinčić na Korzu, Grabar Kitarović dijelila lignje

Foto: ivojosipovicprh

Foto: ivojosipovicprh

Predsjednički kandidati smanjili su aktivnosti na Badnjak te se nakon završnih skupova danas uglavnom ‘druže s građanima’. U svojstvu predsjednika RH, Ivo Josipović bio je na božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali dok je Kolinda Grabar Kitarović u Rijeci dijelila – pohane lignje

Mladenka Šarić, glasnogovornica izbornog stožera Ive Josipovića , rekla je da za danas nemaju planirane aktivnosti iako nije isključeno to da će se Josipović prošetati Zagrebom. Na službenoj web-stranici predsjednika RH objavljeno je da Josipović u 10 sati prisustvuje božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali, a u 12.45 susrest će se s pastorima i vjernicima Kršćanskog centra Riječ života na Slavonskoj aveniji.

Od Mladena Pavića, glasnogovornika kampanje predsjedničke kandidatkinje HDZ-a , doznajemo da će Kolinda Grabar Kitarović večeras biti na polnoćki na Trsatu. Jutros je popila kavu na riječkom Korzu te se pridružila lokalnom HDZ-u koji je građanima dijelio pohane lignje. Istovremeno, u organizaciji Grada Rijeke građanima su podijeljene srdele.

Ivan Vilibor Sinčić također se šetao Korzom, družeći se s građanima kod štanda Živog zida. Obišao je i obitelj Veljačić, koju u siječnju očekuje deložacija. Na današnjem rasporedu su i posjet Plominu te Puli, planiran za 14.30. Na pitanje hoće li Sinčić večeras na polnoćku, Mario Gracin iz njegovog izbornog stožera rekao je da ne raspolaže takvim informacijama.

U stožeru Milana Kujundžića vlada muk – glasnogovornik Ivan Hrstić ne odgovara na upit o današnjim aktivnostima predsjedničkog kandidata Saveza za Hrvatsku.

Izvor:tportal.hr

Autor:S.S.

Ostavite komentar

comments