Početna / Vijesti / Josipović: Prodaja Ine tipična je slika gdje se iza zastora događalo svašta

Josipović: Prodaja Ine tipična je slika gdje se iza zastora događalo svašta

Ivo Josipović– Predsjednik Mesić otvorio je pitanje odgovornosti za dugogodišnje sponzoriranje raznih oblika otimanja državne i narodne imovine. Ne kažem da je Sanader za neke stvari kriv ili nije kriv, no treba u tome preispitati njegovu ulogu i o tome govori Mesić, a prodaja Ine je tipična slika gdje se iza zastora događalo svašta jer dali smo jedno od najvažnijih strateških poduzeća, a ne znamo što smo za to dobili – kazao je danas u Križevcima predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović.

U Križevce je stigao vlakom iz Zagreba pa je u društvu saborskog zastupnika Zvonimira Mršića najprije posjetio nesuđeno gradilište buduće autoceste u Cubincu uvjerivši se da se zasad još ništa ne gradi.

Josipović je potom obišao križevačku gradsku tržnicu gdje je razgovarao s prodavačima, malim obrtnicima i kupcima i saslušao njihove primjedbe i prijedloge. Na lokalnomse radiju osvrnuo na sadašnje stanje u zemlji i na tijek predizborne kampanje napomenuvši da nije sklon cirkusu i privlačenju pozornosti medija jer se želi predstaviti svojim programom.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments