Početna / Vijesti / JOSIPOVIĆ ‘Rado ću otići kod dr. Kujundžića na pregled, moram li ponijeti plavu kuvertu?’

JOSIPOVIĆ ‘Rado ću otići kod dr. Kujundžića na pregled, moram li ponijeti plavu kuvertu?’

Prihvaćam ponudu, ali u drugom mjesecu iduće godine kad preuzmem mandat, izjavio je Josipović

Foto: Mario Draušnik

Foto: Mario Draušnik

ZABOK – Hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas je u Zaboku izjavio kako rado prihvaća poziv jednog od svojih predsjedničkih protukandidata Milana Kujundžića da mu dođe na besplatan liječnički pregled u bolnicu, ali i dodao kako se nada da pritom neće morati donositi “nikakve plave kuverte“.

“On je dobar liječnik i bit će i dalje nakon ove kampanje. Prema tome, vrlo ću rado doći do njega. Nadam se samo da neću morati nikakve plave kuverte nositi. Prihvaćam ponudu, ali u drugom mjesecu iduće godine kad preuzmem mandat”, izjavio je Josipović novinarima. O Kujundžićevim javnim istupima rekao je kako svatko ima svoj stil te da će imati priliku pokazati kakvu Hrvatski vidi.

Istaknuo je kako novi predsjednički mandat namjerava ostvariti pobjedom već u prvom izbornom krugu, a za svoje protukandidate rekao je kako im želi da u uspješnoj kampanji ponude svoje vizije, pa da građani odluče. “Želim da Hrvatskoj svi skupa, tko god bude kandidat, ponudimo različite vizije pa će građani izabrati”, rekao je Josipović.

Izvor: jutarnji.hr

Ostavite komentar

comments