Početna / Vijesti / Josipović Šimuniću:’Od kuda mu hrabrost da me proziva nakon one sramote na Maksimiru!?’

Josipović Šimuniću:’Od kuda mu hrabrost da me proziva nakon one sramote na Maksimiru!?’

Šimunić je Josipovića prozvao u pismu objavljenom na Facebooku upitavši ga zašto se nije pozabavio izgredom na beogradskoj Marakani kada je zapaljena hrvatska zastava.

 

Foto:Mario Draušnik

Foto:Mario Draušnik

Hina

 

Šimunić je Josipovića prozvao u pismu objavljenom na Facebooku upitavši ga zašto se nije pozabavio izgredom na beogradskoj Marakani kada je zapaljena hrvatska zastava, a hrvatski igrači i navijači vrijeđani transparentima i povicima, te hoće li reagirati na skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija “Ubij Hrvata da Šiptar nema brata”.

“Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju pa zato postavlja takva pitanja. Ali, podsjetit ću, šteta koju je učinio Hrvatskoj kao državi, našem nogometu, reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i ne znam od kud mu uopće hrabrosti da se javlja po tom pitanju“, odgovorio je Josipović danas u Samoboru upitan za komentar Šimunićevog pisma.

Josipović je danas u Samoboru nazočio svečanoj sjednici Grdaskog vijeća u povodu Dana grada, a uručio je i odlikovanja pripadnicima 151. samoborske brigade.

Šimunića je UEFA zbog skandiranja “Za dom spremni” nakon utakmice dokvalifikacija između Hrvatske i Islanda kaznila s deset utakmica zabrane igranja za reprezentaciju.

Predsjednik Republike Ivo Josipović odgovorio je danas na prozivku bivšeg nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića kazavši kako mu nije jasno od kuda Šimuniću hrabrosti za takav istup s obzirom na njegovo sramotno ponašanje na Maksimiru prošle godine nakon utakmice Hrvatske i Islanda.

 

 

Izvor: Jutarnji.hr

 

Ostavite komentar

comments