Početna / Vijesti / ‘Kad nemate sadržaja u kampanji, napadate druge’

‘Kad nemate sadržaja u kampanji, napadate druge’

Dodala je kako je pravo pitanje što je Josipović odavao bivšem srbijanskom veleposlaniku Cvetićaninu iako je on objasnio da je riječ o hrestomatiji, odnosno o tri njegove knjige.

hdz.hr

hdz.hr

Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu, jučer je obilazeći tvrtku Kraš najavila da će idući tjedan predstaviti svoj izborni program te kazala kako je gospodarstvo u središtu njenog programa.

– Obilazeći uspješne tvrtke, skupljam iskustvo, ali i informacije o problemima s kojima se susreću kako bih ojačala svoj program – rekla je Grabar Kitarović naglasivši da jako voli proizvode Kraša.

Kada je o riječ o mogućnosti njenog povratka u NATO, poručila je da apsolutno nije lagala kao što je to u intervjuu za Media servis ustvrdio Josipović te se opravdavala kako je to što je trenutačno na neplaćenom dopustu u NATO-a samo administrativni status koji njenoj djeci omogućava da završe školsku godinu u Belgiji.

– Nisam ni prva, a ni zadnja koju je predsjednik Josipović ovih dana uvrijedio, ali ja mu to čak ni ne zamjeram jer kad nemate sadržaja u kampanji, napadate druge – poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Dodala je kako je pravo pitanje što je Josipović odavao bivšem srbijanskom veleposlaniku Cvetićaninu iako je on pojasnio da je riječ o hrestomatiji, odnosno o njegove tri knjige.

Na inzistiranje novinara kako je ona i dalje zaposlena u NATO-u, Grabar Kitarović je ponovila kako ne radi za NATO, a na pitanje hoće li se vratiti na svoje radno mjesto u NATO-u ako izgubi izbore odgovorila je da će ona biti prva hrvatska predsjednica, ali da isto tako ima zamrznuti status u Ministarstvu vanjskih poslova.

– Koja je razlika između zamrznutog statusa u Ministarstvu vanjskih poslova i na Pravnom fakultetu, što ima Ivo Josipović? – zapitala se Grabar Kitarović.

Na ponovno inzistiranje zašto nije objasnila da se može vratiti u NATO, budući da ima još godinu dana mandata i da koristi neplaćeni dopust, rekla je da se ta mogućnost zamrzavanja statusa pojavila u zadnjih nekoliko dana te da je o tome nitko nije pitao niti je trebala što objašnjavati.

Piše: Iva Puljić Šego

Izvor: vecernji.hr

Ostavite komentar

comments