Početna / Vijesti / Kajin: Bilo je vrijeme da se ova desna bulumenta porazi

Kajin: Bilo je vrijeme da se ova desna bulumenta porazi

kajinDamir Kajin je izjavio kako je već u 13 sati, kad je otišao na svoje biračko mjesto, novinarima izjavio kako će ako Ivo Josipović u njegovom gradu Buzetu osvoji manje od 80 posto glasova to doživjeti kao osobni poraz.

“Ako bi dobio manje od 70 posto glasova u cijeloj Istri, ja bih bio suodgovoran”, komentirao je Kajin za net.hr, koji, kao i većina SDP-ovaca, smatra da je ovaj rezultat proizašao, između ostalog, i iz prljave kampanje koju je vodio Milan Bandić.

“Bilo je vrijeme da se cijela ova desna bulumenta porazi, jer ovo što je radio Bandić, koji je pokušao ponovno ideološki rascijepiti Hrvatsku okruživši se ljudima kojima je mjesto u Remetincu ili Haagu, pokazuje da je ljudima dosta”, poručio je Kajin.

”Bandić je posljednjih dana porušio sve dobre stvari koje je davala socijaldemokracija jer mu se ne može poreći da je uz Račana i ostale gradio stranku”, zaključio je Kajin.

Kregar: Gdje su nestali novci?

Izgledni poraz Milana Bandića komentirao je i Josip Kregar:

”Bandić će se morati dugo oporavljati. Ja dobro znam kako je to kad te porazi organizirana stranka i moćni mediji, ali još će se duže oporavljati njegovi birači koji su u tolikom broju glasali za njega”, rekao je Kregar za net.hr i dodao:

“I još jedno pitanje: gdje su nestali novci?”

Izvor: Net.hr

Ostavite komentar

comments