Početna / Vijesti / Kajin: Lopove dam, Hrvatsku ne dam!

Kajin: Lopove dam, Hrvatsku ne dam!

kajin-lopove-dam-hrvatsku-ne-dam-slika-93409Lopove dam, Hrvatsku ne dam, poručio je danas na predizbornom skupu u Puli IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin, obećavši da će kao predsjednik ustrajati na hapšenju onih koji su opljačkali Hrvatsku.

– Ako nema mjesta na Remetincu, bit će na Golom otoku. Kad ih se riješimo, Hrvatskoj će krenuti na bolje, rekao je Kajin, dodavši da to “obećaje, makar prošao kao Kennedy”.

– U brodogradnji se događa isto što i ranije s bankama i telekomunikacijama. Pojedinci se bogate na račun građana. Neka prljave šape drže dalje od Uljanika, inače će se Istra dići na noge, poručio je.

Njegov skup održan je s danom odgode zbog snijega koji je napadao u subotu, a poklopio se sa skupom nezavisnog kandidata Dragana Primorca. Kandidati su se korektno pozdravili, no Kajin ga je spomenuo u svom govoru.

– Nakon što je otišao veliki mag Sanader, otišli su i Primorac i mnogi drugi. Pitanje je ima li ova Vlada legitimitet voditi državu. Sigurno je da nas vodi u još dublju krizu, jer će iduća godina biti još teža, na što upozoravam već tri godine. Barem jedna plaća i mirovina neće se isplatiti, rekao je Kajin koji obećaje da će dijeliti sudbinu s građanima.

Ivi Josipoviću te Vesni Pusić poručio je da ne sudjeluju u sučeljavanju na komercijalnim kućama gdje nisu svi kandidati jednaki.

– U suprotnom daju do znanja im nije do demokracije, te opći interes podređuju osobnom, kaže Kajin.

Izvor: Vecernji.hr

Ostavite komentar

comments